Uthyrning av Ananda Mandala Kursgård

Uthyrning av Ananda Mandala Kursgård

Uthyrning av Ananda Mandala Kursgård är möjlig om du som kursledare önskar hålla dina egna kurser i en unik och vacker natur. Ananda Mandala är en idealisk plats för retreater och kurser med fokus på yoga, meditation, healing, friskvård mm.

Det 76 m2 stora yogarummet med utsikt över vatten och skog har plats med 22 personer under ett yogapass. I rummet finns det bomullsyogamattor, ett antal meditationspallar, whiteboard och musikanläggning.

Kursgården rymmer 22 sängplatser inomhus. Vår nya separata lägenhet innehåller två enkelrum, bad och toalett samt upphållsrum. I gästhuset finns det tre dubbelrum, två stora ljusa rum med fyra sängar, bad och två toalett samt ett stort ljust upphållsrum med fåtöljer och hängmatta. Huvudhuset rymmer två dubbelrum med toalett och kursgårdens vackraste badrum.

I huvudhuset finns även kök med två intilliggande matsalar. Köket är lätt att arbeta i och har elspis, vedspis, diskmaskin och kyl samt tillgång till sval matkällare.

På andra sidan om ån nära badplatsen kan vi sommartid även sätta upp ett rymligt tält med egen vedeldad ugn och plats för två extra sängar.

För utomhusaktiviteter finns det bland annat tillgång till tre kanoter, två kajaker, två sup’ar och två vackra gamla ekor, flera hängmattor samt en vedeldad bastu vid den egna badplatsen. Det 52 hektar stora naturreservatet är vår enda granne.

Internet och mobil uppkoppling finns över nästan hela området.

Kursgården kan hyras antingen med kock och mat eller så kan du ta med dig egen kock.

Ring oss för att höra närmare om priser med mera!

Kurser och retreater i Yoga & Meditation

Ananda Mandala, ovanligt vackert belägen vid sjö och skog, är en naturens pärla. Denna unika natur tillsammans med yoga och meditation, gör det för många till en djupt berörande erfarenhet […]

Ananda Mandala Kursgård

Ananda Mandala Kursgård Ananda betyder glädje eller lycksalighet, som är människans ursprungliga och naturliga tillstånd. Mandala betecknar ett diagram eller en plats. Vår önskan är att du här på Ananda […]

Satyananda Yoga traditionen

Swami Satyananda har inspirerat till den form för yoga som idag kallas Satyananda Yoga. Kärnan här är den medvetna upplevelsen av hela människan, och resultatet är klarhet, energi och inre […]

Svenska English