Kriya Yoga Retreat

Kriya Yoga RetreatKriya Yoga Retreat är en process där vi närmar oss tillståndet att fullt medvetet vila i oss själva i harmoni med allt omkring oss. Det är Kriya Yogans gåva.

Kriya Yoga har sina rötter långt tillbaka i tiden. Under sitt utforskande av bortglömda tantriska tekniker upptäckte Swami Satyananda Kriya Yogan och han anpassade den till vår tid. Idag består den av ett dynamiskt förlopp av minst 20 kriyas som renar och förfinar kropp och sinne, öppnar energikanaler och väcker medvetandet. Det som enligt tantra yoga kallas att kundalini energin reser sig.

Kriya Yoga vidareförmedlas enligt traditionen för att frambringa en djupgående transformation mod ökad energi, kreativitet och medvetenhet. Därför sträcker sig Kriya Yoga retreatet sig över fyra veckor och innehåller en tystnadsperiod på 21 dagar.

För att lära Kriya Yoga måste du ha genomfört minst ett 10-dagars Yoga & Meditation Retreat.

”Kriya Yoga retreaten gav mig en unik möjlighet att komma i kontakt med en dimension av mig själv, som jag inte tror är möjligt under normala förhållanden. Kriya Yogan påverkar pranan, chakrana och medvetandet på ett djupare sätt än vad jag upplevt någon annanstans, av alla ställen jag har gjort yoga och meditation. Ibland är Kriya Yoga retreaten ganska krävande, både mentalt och fysiskt. Samtidigt är uppehållet i den vackra natur och utan mobil och kontakt till omvärlden, en fantastisk paus från vardagen, vilket gav en djup inre vila. Jag är otroligt tacksam för att Hari Prem och Björn delar med sig av deras mångåriga gedigna erfarenhet och för att de möjliggör den process som jag gick igenom under Kriya Yoga retreaten. Det är unikt och mycket mera än bara en kurs eller vanlig retreat.” (Claus)

Lärare: Hari Prem och Björn samt Luisa Blumenthal.

Kursavgift: 16 500 kr, varav anmänlingsavgift 2 000 kr.

“Spirituality is not to be found in the sky, but by participating in human life with full awareness.” (Swami Satyananda)

Anmälan »

Datum: 2018-07-15 - 2018-08-11

Kurser och retreater i Yoga & Meditation

Kurser och retreater i Yoga & Meditation på Ananda Mandala Ananda Mandala, ovanligt vackert belägen vid sjö och skog, är en naturens pärla. Denna unika natur tillsammans med yoga och […]

Ananda Mandala Kursgård

Ananda Mandala Kursgård Ananda betyder glädje eller lycksalighet, som är människans ursprungliga och naturliga tillstånd. Mandala betecknar ett diagram eller en plats. Vår önskan är att du här på Ananda […]

Yogalärarutbildning

”Först lär du yoga, sen undervisar du yoga, så lever du yoga” (Swami Satyananda) Målet med denna yogalärarutbildning är en personlig utveckling genom en fördjupad och omfattande vägledning i yoga […]

Svenska English Deutsch Dansk